Juho Heikkilän
Larppiprofiili

Tälle sivulle pitäisi ilmestyä kaikki larpit joissa olen ollut, mutta koska listan ylläpito on alkanut myöhässä ja unohtunut aina välillä niin lista ei ehkä ole täydellinen. Jos muistat jonkin pelin jossa olen mielestäsi ollut, lähetä mailia: juho.heikkila(at)iki.fi tai käytä sivun alalaidan lomaketta.

Pelit ovat epämääräisessä järjestyksessä

Larppikalenteri
Oikeus Olla Susi w
Kesäyö2
Calbourne 2
(Off-game-1)

Helsingin Iso Vampire
Johannes Triben, Toreador Neonate
Sir Julius, Toreador Elder
Per Göran, Toreador Ghoul
Nordarak XIII: Karhunhampaan perintö
Hiisilinnan Gunnar, tossun alla oleva linnan isäntä
Crion I (a)
Paroni Casanova Thalados. Crionia ilmeisesti pelautetaan vielä uudemman kerran, joten ei paljasteta liikoja...
Meshirla Shar II
Kreivi Sandell, kuninkaan neuvonantaja ja onnettomassa avioliitossa elävä aatelismies.
Neljän Suunnan Valtakunta
Tixak, Amazoneja vastaan kapinoivien miesten johtaja jolla oli intohimoinen rakkaussuhde Amazonien johtajan kakkoseen.
Astark 4: Myrskyn jälkeen
Jossef Gundstat, aatelinen joka menetti vaimonsa haaksirikossa ja harhaili lähes mielensä menettäneenä kunnes tutustui Geld Haffen nimiseen aatelisnaiseen joka hänkin oli menettänyt sukunsa haaksirikossa.
Lumork 4
Hask Peikkoäiti, örkkilauman kakkosmies koska oli hyvä ystävä lauman mukana kulkevan peikon kanssa.
Imperium
Kreivi Fedor Metzov, Odenin valtiovarainministeri, sittemmin pääministeri
Aino Laiva
Urho Kallio, elokuvaohjaaja joka tuotti elokuvia niin suurelle kuin valikoidulle yleisölle.
90210
Jorma, kameramies ja murhamysteerion ainoa joka ei yrittänyt tappaa ketään.
Bratislava
Arkadi, maatalouskombinaatin johtaja, pelkuri, paikalla ylennyksen toivossa.
Amarna 1350 BC
???, Bybloslainen purppuja- ja ylellisyystarvikekauppias jolta puuttuu perillinen.
Jerusalem 30 jkr
Malcam, saddukealaispappi Leben ben Roshin palvelija
Roman Empire Strikes Back
Quinctius Claudius, Haruspex
Tienristi 2
Haulkiven Eirik, Haulkiven Assridin veli jonka tehtäväksi oli jäänyt isän kuoleman jälkeen hoitaa sisar hyviin naimisiin.
Haavena 2
Mared af Wallenhjelm, onnellisesti naimisissa oleva aatelismies, jonka tuli saada lasten naimakaupat sovittua ja joka sittenkin kaipasi nuoruutensa villiä elämää.
Ikuinen Laulu
Ildir Ergos, Paronin veljen kappalainen (Jed Al Bud) joka isäntäänsä avustaen pyrki rauhanomaiseen ratkaisuun Khimian heimojen kanssa kun hullu paroni yritti ajaa maan perikatoon ahneudellaan.
Jäähyväiset Hanhiemolle
Ritari Yrjänä, oikeamielinen ritari joka ei saanut pahansisuista prinsessaa ja puolta valtakuntaa vaan kuningattaren ja 'koko' valtakunnan. Velvollisuudentunnosta tietenkin vain. Ja sadussa kun ollaan niin edellinen lause tosiaankin pitää paikkansa.
Lunaria
Elrond Gar'Tor, varjohaltia Nòthielistä, etsi Sumujen Saarelta karannutta naista joka oli raskaana Valtiaalle ja tulisi synnyttämään seuraavan Pimeyden Herran.
Etelänkruunu
Isä Gustolf, haureuden tielle eksynyt paikallisen herttuan kappalainen.
Neshwa
Kaivonkantaja, kylään nelisen vuotta sitten muuttanut naimisissa oleva lapseton soturi.
Domus IV
Aurealius Fortis, senaattori ja entinen sotatribuuni
Trouble over Cormyr
Juan Salazar, korpraalina esiintyvä Cormyrin tiedustelupalvelun kapteeni, paikalla kuningataräidin lähettämänä varmistamassa että Caladnei palaa raportoimaan.
Elegance
Philippe de Gua de Malves, (kuva) vanhaa ja arvostettua aatelissukua. Huomaavainen ja ritarillinen, täydellinen kavaljeeri, paitsi omaa vaimoaan kohtaan.
Kesäyön Kronikat
Kruununprinssi Silvanus E'Laidon, haltiahovin ainoa perijä jota isä on väkisin naittamassa viereisen ihmisvaltion jommallekummalle prinsessalle. Prinssi itse olisi enemmän kiinnostunut kirjastoista ja magiasta.
[ Kuvia: Silvanus (40K) ja haltiaseurue (80K) ]
Druid II: Exodus
Torragh Murskaaja/Viisas/Varjomieli, Suurkuningas Ogion Nuoren kasvatti-isä ja neuvonantaja, Chdakian neuvoston jäsen, Stilechien tulevan johtajan Elidyr Tarkkanuolen neuvonantaja, entinen soturi joka on jättänyt taistelut nuoremmille.
Oikeus Olla Susi
- Kampanja
Antti Nurmi, Espoon kaupungin virkamies, suunnnitelija.
Johannes Kurki, verisukua, Hopeaseitin aviomies.
Calbourne 1
Nikolai, kaartilainen, toinen niistä kunnollisista. Menossa naimisiin kaartin kapteenin tyttären kanssa ja pahoissa riidoissa Gregorin kanssa.
Jakoaika
Eevert Ahlström, Ahlströmin perheen nuorempi poika, hulttio-opiskelija jonka paheisiin kuului mm. viina ja morfiini. Perhe olikin saanut maksaa pojan velkoja ja kyseli mitä tämä aikoo tulevaisuudellaan tehdä. Tähän Eevert ei oikein osaa vastata...


Geneerisiä hahmotoiveita

Vaatetusta löytyy parhaiten hyvinpukeutuneille tai aatelisille hahmoille joita fantsupuolella on saanut pelattavaksi kohtuullisesti, sekä nykyään keskiaikaharrastuksen vuoksi myös normaalinpaa ja historiallisempaa tunikamallia sekä kiltti.

Pappishahmot voivat myös olla kiinnostavia. Ei kuitenkaan liian fanaattisia sellaisia. Soturit ja muut miekanheiluttajamättäjät eivät ole oikein se minun juttuni. Maagihahmoa en vielä ole päässyt kokeilemaan, voisi olla kiinnostavaa, eli saa tarjota.

Hahmot ovat yleensä olleet enemmän "kilttejä" ja ystävällisiä, ts. hyvinkäyttäytyviä. Pahikset kiinnostavat, ainakin kunhan ovat normaaleja ihmisiä joilla on selkeä syy miksi tekevät asioita jotka muut näkevät pahana. Kovin ilkeitä hahmoja en jaksa pelata pitkään hyvin ja pahis joka on pahis ollakseen pahis ei nappaa.

Pidän romansseista, mysteereistä, juonittelusta ja eläytymisestä yleensäkin. Kauhean puheliaat hahmot tai dominoivat/agitoivat hahmot voivat tuottaa ongelmia, mutta ovat toisinaan kivoja haasteita. Tekemistä saa kirjoittaa ettei se lopu kesken (koko pelin pelkkä eläytyminenkin on tylsää) mutta pelaan yleensä enemmän hetken mukaan. Liiallinen simulointi on tylsää, mutta oikeaa kipua tai kurjuutta en mieluusti pelissä koe, toivoisin että pelaajalla on kivaa, mikä ei tarkoita että hahmolla välttämättä olisi.


 Jos listalta puuttuu tai muuta kommenttia:


http://www.heikkila.org/larp/profiili.html
© 2000 Juho Heikkilä
juho.heikkila(at)iki.fi